ARGUS Distressed ASSET Plan & Technology Solutions (ADAPT): Transforming the (CRE) Market

Event Details

ARGUS Distressed ASSET Plan & Technology Solutions (ADAPT): Transforming the (CRE) Market

Time: July 23, 2009 from 8:15am to 4pm
Location: All Events in Offices of Insight Partners (If the response is high we will move to a bigger venue to accomodate You can also participate via conference dial-in and Webex
Street: 680 5th Avenue, 8th Floor
City/Town: New York City
Website or Map: http://bit.ly/riisweb
Phone: 832-755-1284 or email mkingston@argussoftware.com
Event Type: communications planning
Organized By: Mark Kingston CEO Argus Software
Latest Activity: Jul 23, 2009

Export to Outlook or iCal (.ics)

Event Description

ARGUS Distressed ASSET Plan & Technology Solutions (ADAPT): Transforming the (CRE) Market


7/23/2009
8:30 AM – 4:00 PM EST; 7.5 Hours
Warwick New York Hotel
65 West 54th Street, NYC, (at 6th Avenue)
New York 10019, USA
Tel: +1 212 247 2700 Fax: +1 212 247 2725

Meeting called by: Mark Kingston
Type of meeting: Communication and Planning
Facilitator: Mark Kingston
Note taker: Meeting will be recorded
Timekeeper: Bob Young

WEBEX To get Full Webex info Click Here
To join the event as an attendee for Teleconference
Call-in toll-free number: (888) 745-4860 Conference Code: 713 341 3556

Attendees:
Please read: Please review the attached PowerPoint ADAPT Overview 90710.ppsm
Please bring: Information regarding the process and challenges of the distressed asset workout.

Agenda topics


8:15 AM – 8:45 AM (30 Minutes) Meet & Greet (Continental Breakfast) All

8:45 AM – 9:00 AM (15 Minutes) Introductions, Review Agenda, Objectives and Housekeeping Mark Kingston

9:00 AM – 9:30 AM (30 Minutes) Dealing with Distressed Assets: state of the market, opportunities and challenges Mark Kingston

9:30 AM – 10:15 AM (45 Minutes) “Where do capital markets go from here? Challenges of banks, insurance companies and borrowers, PPIP and TALF initiatives” w/ Q&A Elysia Tse(Blackrock) (Tentative)

10:15 AM – 10:30 AM (15 Minutes) Break

10:30 AM – 11:45 AM (75 Minutes) Transforming the (CRE) Market w/ Q&A Mark Polon and Jeff Smith

11:45 AM – 12:30 PM (45 Minutes) Lunch (Provided)

12:30 PM – 1:00 PM (30 Minutes) Introduction and review of Solution Partners Eric Forman, Scott Miller

1:00 PM – 2:00 PM (60 Minutes) Information Services (IPD, CoStar, RadarLogic, REIS, PP&R, RCA, TREPP, etc. –
What is needed? What is available? Should we build, buy or partner? Mark Kingston

2:15 PM – 2:20 PM (15 Minutes) Break

2:20 PM – 3:45 PM (85 Minutes) Identify and Prioritize Next Steps; Establish Workgroup Owners; Establish Process for scheduling follow-up meetings and communication All

3:45 PM – 4:00 PM (15 Minutes) Meeting Review & Close Mark Kingston

Comment Wall

Comment by JW Najarian on July 21, 2009 at 9:28pm
Will Attend the WEBEX
Comment by John T. Chang on July 22, 2009 at 10:24am
I don't see a link for the webex portion. Am I missing something?

Comment

RSVP for ARGUS Distressed ASSET Plan & Technology Solutions (ADAPT): Transforming the (CRE) Market to add comments!

Join COMMERCIAL REAL ESTATE PROFESSIONALS & INVESTORS GROUP

Private Guest List

JW Najarian has decided to hide the list of guests.

"Early Adopter Upside with 90% Downside Protection" Sale is now live with up to 6X bonuses

FOLLOW US

© 2021   Created by Jude G Regev.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service